Mënyra më e thjeshtë për të porositur nga restorantet e preferuara

ToGo është një aplikacion i thjeshtë dhe transparent
Ndiq live porosinë tënde në çdo moment, vetëm me një klikim
kudo në Tiranë!

App Store SHKARKO NË

App Store

Play Store SHKARKO NË

Google Play

Porosit nga ToGo

Kërko ushqimin e preferuar

Në aplikacionin ToGo mund të kërkoni direkt në search ushqimin e preferuar, ruaj menu-në ose restorantin ❤️, porosit përsëri të njëjtën menu si herën e fundit pa qenë nevoja për të shtuar instruksione për restorantin vetëm me një klikim.

Oferta dhe ulje çdo ditë

ToGo vjen me oferta dhe ulje fantastike në çdo restorant. Në porosinë e parë përfitoni free delivery duke përdorur kuponin #WEGOTOGO gjithashtu ju mund të përdorni bonusin tuaj në çdo moment pa asnjë kufizim.

Pse zgjedh ToGO!

Aplikacion

transparent

Ndiq live motorristin duke ardhur në adresën tuaj. Falë sistemit të GPS të vendosur në mjet ju nuk do të keni nevojë të telefononi çdo moment për të pyetur ku ndodhet porosia juaj.

Restorantet

Më të mira

Në ToGo do të gjeni 50+ restorantet më të mira në Tiranë me menu fantastike pizza🍕 sushi🍣 fast food🍟 pasta🍝 healthy🥗

#wedeliver

#wegotogo

Mënyra e menaxhimit të porosive e bën ToGo kompaninë më shpejtë në treg, me një kohë mesatare të dorëzimit të porosive 15-20 min nga momentin që porosia është përgatitur nga restoranti.

Shërbimi

i klientit

Klientë kanë mundësi të informohen në çdo moment nëpërmjet telefonit, email apo live chat direkt nga aplikacioni, për çdo problem apo kërkesë duke u trajtuar me seriozitet në kohë reale nga stafi ynë.

Partnerët

Ne jemi gjithmonë kërkim të restoranteve tuaj të preferuar,
duke krijuar aktualisht një rrjet prej 50+ restorantesh fantastike në Tiranë.

Partnerët në ToGo

Restoranti që do donit në ToGo

Përshtypje nga klientët

Lidhu me ne

Say Hello

Informohu mbi të rejat e fundit

Follow us

Më shumë informacion?

Për bashkëpunime