Historia e krijimit të ToGo

E gjitha nisi me 4 të rinj të cilët kishin një dashuri të veçantë për ushqimin.

Nuk duhen shumë fjalë për të përshkruar luksin e të paturit dikë që t’ju gatuajë fiks atë që dëshironi, në mënyrën që e deshironi dhe t’jua sherbejë fiks në vëndin ku ndodheni!

Ju mund të mos keni mjaftueshëm kohë për të drekuar/darkuar tek restorantet tuaja të preferuara çdo ditë të javës. Mund të jeni në shtëpi, punë, qender tregtare, park etj.

Pikërisht kjo është çfarë menduam kur na erdhi në mëndje ideja për të krijuar ToGo, lehtësia që mund ti ofrohet dikujt të porosisë pa asnjë tarifë online (vetëm me tre hapa të thjeshtë), ushqimin e preferuar nga restoranti i preferuar pavarësisht vendodhjes.

Një nga prioritetet tona, si çdo njeri që dashuron ushqimin, është shpejtësia e shërbimit. ToGo do t’ju bëjë të harroni çdo pakënaqësi që mund të keni hasur më parë me porosinë e ushqimit tuaj! Dhe jo vetëm… Shpejtësi, besueshmëri, në derën e shtepisë tuaj…

Stafi Drejtues

Evi Dedja

Founder & CTO

Mikaela Pinari

Founder & CFO

Lidhu me ne

Say Hello

Informohu mbi të rejat e fundit

Follow us

Më shumë informacion?

Për bashkëpunime